Į kelionę su fotomenininku, vertėju, gydytoju Michailu Aizenu - Valančiūtė, Janina (Slauga. Mokslas ir praktika, 2021)
Pirmoji Michailo Aizeno fotografijų paroda ,,Žvilgsniai į Vilnių“ 2016 metais buvo surengta Lietuvos medicinos bibliotekoje, 2018 metais – ,,Vanduo (ir šviesa)“. 2019-aisiais virtuali VGTU bibliotekos parengta paroda „Antroji agregatinė būsena“. O baigiantis 2021 metams, gruodžio 7-ąją, visus fotografijos mėgėjus kviečiame į naują parodą ,,Pakeleiviai ir stebėtojai“ Lietuvos medicinos bibliotekoje. Paroda veiks iki 2022 m. sausio 25 d.