Pasirašyta Lietuvos nacionalinės sveikatos sistemos šakos kolektyvinė sutartis - Volodkaitė, Aušra (Slauga. Mokslas ir praktika, 2021)
2021 m. lapkričio 15 d. devynios sveikatos įstaigų darbuotojamss atstovaujančios profesinės sąjungos su Vyriausybės įgaliota Sveikatos apsaugos ministerija pasirašė Lietuvos nacionalinės sveikatos sistemos (LNSS) šakos kolektyvinę sutartį.Po ilgiau kaip pusmetį trukusių intensyvių derybų pasirašyta sutartis atnaujino ir pratęsė 2018 m. pradėtos socialinės partnerystės tarp profesinių sąjungų, darbdavių atstovų ir Sveikatos apsaugos ministerijos pradėtą tradiciją.