Gydomojo masažo paslaugos reglamentavimo pokyčiai - informacija, Valstybinės akreditavimo sveikatos priežiūros veiklai tarnybos (Slauga. Mokslas ir praktika, 2021)
Valstybinė akreditavimo sveikatos priežiūros veiklai tarnyba (toliau – Akreditavimo tarnyba) atkreipia dėmesį, kad nuo šių metų lapkričio 1 dienos bus licencijuojama tik gydomojo masažo paslauga, t. y. licencijuojamai asmens sveikatos priežiūros paslaugai bus priskiriamas ne visas masažas, o tik jo dalis – gydomasis masažas. Gydomasis masažas turės būti vykdomas įstaigose, turinčiose įstaigos asmens sveikatos priežiūros licenciją teikti gydomojo masažo paslaugas ar paslaugas, kurias pagal teisės aktų reikalavimus kartu su kitais sveikatos priežiūros specialistais turi teikti ir gydomojo masažo specialistas.