Lietuvos paliatyviosios pagalbos kokybės nacionaliniai standartai - Šeškevičius, Arvydas (Slauga. Mokslas ir praktika, 2021)
Lietuvos paliatyviosios pagalbos kokybės nacionaliniai standartai, skirti užtikrinti tinkamas ir kokybiškas paliatyviosios pagalbos paslaugas, jas tobulinti ir plėtoti, kad būtų patenkinti pacientų ir jų artimųjų lūkesčiai.