Knyga, skirta Lietuvos paliatyviosios medicinos draugijos veiklai - Valančiūtė, Janina (Slauga. Mokslas ir praktika, 2021)
Leidinių apie Lietuvos paliatyviosios medicinos draugijos veiklą autorius, Lietuvos sveikatos mokslų universiteto profesorius, Lietuvos sveikatos mokslų universiteto Slaugos fakulteto įkūrėjas ir pirmasis dekanas, ilgametis Lietuvos paliatyviosios medicinos draugijos prezidentas, paliatyviosios medicinos pradininkas, gydytojas kardiologas Arvydas Šeškevičius parengė trečiąją šios draugijos veiklos istorijai skirtą knygą.