Respublikinė konferencija, skirta paminėti Tarptautinei slaugytojų dienai - Saulienė, Nijolė; Volodkaitė, Aušra; Mažionienė, Asta (Slauga. Mokslas ir praktika, 2021)
Gegužės 12 d. minima Tarptautinė slaugytojų diena. Ji švenčiama Tarptautinės Raudonojo Kryžiaus organizacijos sprendimu per anglų medicinos sesers Florens Naitingeil (1820–1910) gimimo dieną. Tai dienai paminėti Lietuvos slaugos specialistų organizacijos (LSSO) Klaipėdos skyriaus direktorės Nijolės Saulienės iniciatyva kartu su LSSO biuru ir Klaipėdos valstybine kolegija Vilniuje buvo surengta nuotolinė respublikinė šventinė konferencija.