Akylas žvilgsnis į knygą - Valančiūtė, Janina (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
V. Kudaba gimė 1949 m. rugpjūčio 25 d. Kaune, Žaliakalnyje. Nuo 1950 m. gyvena Vilniuje, kur baigė vidurinę mokyklą, 1975 m. – Vilniaus valstybinį dailės institutą. Dirba grafinio dizaino ir interjero srityse. Kuria firminius ženklus, iliustruoja knygas.