Nuo šiol – daugiau paslaugų - Valančiūtė, Janina (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Nuo gegužės 18 d., laikantis LRV nustatytų saugumo ir viešųjų patalpų dezinfekcijos reikalavimų, teikiame daugiau įprastų paslaugų bibliotekos skaitytojams.Atkreipiame dėmesį, kad dėl saugumo reikalavimų paslaugos teikiamos su tam tikrais apribojimais.