Klausiate – atsakome - informacija, Valstybinės akreditavimo sveikatos priežiūros veiklai tarnybos prie Sveikatos apsaugos ministerijos (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Žurnalo redakcija gavo skaitytojų klausimų dėl mokslinių recenzuotų publikacijų įskaitymo profesinės kvalifikacijos tobulinimuisi. Į rūpimus klausimus atsako Valstybinei akreditavimo sveikatos priežiūros veiklai tarnybos prie Sveikatos apsaugos ministerijos specialistai.