Iškilios mokslininkės profesinis portretas - Gužauskienė, Teresė (Slauga. Mokslas ir praktika, 2021)
Pagerbiant sveikatos priežiūros darbuotojus, Lietuvos medicinos biblioteka neseniai išleido svarbų Lietuvos medikų bendruomenei leidinį „Profesorė habilituota daktarė Danutė Kalibatienė. Bibliografijos rodyklė“ (sudarė Ramutė Stankevičienė).
Keywords: profesorė habilituota daktarė Danutė Kalibatienė; bibliografija; bibliografijos rodyklė