Parengta rekomendacijų knyga padės vykdyti infekcijų kontrolę - SAM Spaudos tarnyba, (Slauga. Mokslas ir praktika, 2021)
Grupė aukštos kvalifikacijos specialistų – medikų, epidemiologų ir kt. – susivienijo ir parengė praktine patirtimi, moksliniais tyrimais ir siūlymais paremtą rekomendacijų knygą, kuri bus naudinga visiems, kas nori sumažinti COVID-19 keliamas rizikas. Leidinys skirtas gydymo, slaugos ir kitoms asmens sveikatos priežiūros įstaigoms, tačiau gali būti adaptuotas ir kitoms organizacijoms bei įstaigoms, kurioms aktualu vykdyti infekcijų kontrolę.
Keywords: rekomendacijų knyga; infekcijų kontrolė