Dėmesys naujoms idėjoms slaugoje - Greičienė, Svetlana (Slauga. Mokslas ir praktika, 2021)
Karalienės Silvijos slaugos apdovanojimas Lietuvoje atskleidė projekto misijos svarbą. 2020 metais, pirmo paraiškų teikimo ciklo metu, slaugytojai ir slaugos studentai įrodė, kad yra kūrybingi ir siekiantys pokyčių sveikatos priežiūros srityje.
Keywords: Karalienės Silvijos slaugos apdovanojimas Lietuvoje