Kasdienių reikalų vadovas autistiškų vaikų tėvams - Valančiūtė, Janina (Slauga. Mokslas ir praktika, 2021)
Didžiulę darbo su autistiškais vaikais patirtį turinti knygos autorė siūlo tėvams praktiškų patarimų, palengvinsiančių šeimos gyvenimą. Kate Wilde knygos pradžioje papasakoja savo gyvenimo istoriją.
Keywords: autistiškas vaikas; pagalba tėvams; įsitraukimo metodika