Parankinė knyga ir medikams, ir paprastiems skaitytojams - Valančiūtė, Janina (Slauga. Mokslas ir praktika, 2021)
Daivos Janavičienės knygą „Biblioterapija: teorija ir praktika“ (Vilnius, 2020. - 131, [1] p.) sudaro devyni skyriai. Nuosekliai pristatoma biblioterapijos istorija, jos rūšys, analizuojami naudojimo, gydymo ar pagalbos proceso būdai. Aiškinamos esminės biblioterapijos sąvokos ir terminai. Aptariamas daugiau kaip šimtą metų žinomas terminas ,,biblioterapija“. Atskleidžiami literatūros atrankos kriterijai, nagrinėjamos literatūros pasirinkimo strategijos. Supažindinama su užsienio šalių specialistų darbais ir vykdomais projektais.
Keywords: knygų pristatymas; naujos knygos