Trijų mūzų susitikimas. Daktarės Laimos Bloznelytės-Plėšnienės autobiografinės knygos „Mėnulis ir užuolaida“ sutiktuvės - Valančiūtė, Janina (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Lietuvos medicinos bibliotekoje gydytoja onkologė, chirurgė, habilituota biomedicinos mokslų daktarė Laima Bloznelytė-Plėšnienė pristatė naują savo kūrybos knygą „Mėnulis ir užuolaida“ (I dalis). Anot autorės, į ją sudėta tai, kas liko po autocenzūros, su dedikacija „Skiriu tiems, kurie gyvena anoje sapnų pusėje“.
Keywords: Lietuvos medicinos biblioteka; knygos; parodos; susitikimai