Patikrinimai atskleidė miokardo infarkto atvejais teikiamų paslaugų spragas - informacija, Valstybinės akreditavimo sveikatos priežiūros veiklai tarnybos prie Sveikatos apsaugos ministerijos (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Valstybinė akreditavimo sveikatos priežiūros veiklai tarnyba prie Sveikatos apsaugos ministerijos (toliau – Akreditavimo tarnyba) yra pagrindinė institucija, vykdanti gydymo įstaigų teikiamų paslaugų kokybės valstybinę priežiūrą. Siekdama užtikrinti pacientų teisę į tinkamas paslau-gas, 2020 metais Akreditavimo tarnyba atliko konsoliduotus planinius patikrinimus, siekdama nustatyti, ar miokardo infarkto be ST segmento pakilimo atvejais asmens sveikatos priežiūros paslaugos teikiamos nepažeidžiant teisės aktų reikalavimų.
Keywords: slauga; patikrinimai