Veiksniai, susiję su slaugytojų pasitenkinimu darbu - Tirvienė, Greta; Spirgienė, Lina (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Šiuolaikinėje visuomenėje sudėtinga įsivaizduoti gyvenimą be darbinės veiklos, nes ji ne tik užtikrina pajamas ar padeda realizuoti save, bet ir leidžia tvirtai jaustis esamoje aplinkoje bei patenkinti savo poreikius. Dažnai darbe yra praleidžiama daugiau laiko nei šeimoje, todėl darbas traktuojamas kaip socialinis institutas. Galima teigti, kad darbas padeda atskleisti individualias žmogaus savybes. Tačiau, kad tai būtų galima padaryti, būtina jausti pasitenkinimą savo darbu.
Keywords: slaugytojai; pasitenkinimas darbu