Padėka - kompetencijų centro informacija, Sveikatos priežiūros ir farmacijos specialistų (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Padėka dėstytojams, programų vadovams, asmens sveikatos priežiūros įstaigų vadovams.
Keywords: padėka; dėstytojai; asmens sveikatos priežiūros įstaigų vadovai; COVID-19 pandemija