TARPTAUTINIAI SLAUGYTOJŲ IR AKUŠERIŲ METAI. VšĮ Vilkpėdės ligoninės slaugytojų kasdienybės pokyčiai dėl COVID-19 - Greičienė, Svetlana (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Savo patirtimi su žurnalo skaitytojais dalijasi VšĮ Vilkpėdės slaugos ligoninės vyriausioji slaugos administratorė Larisa Muzyka. Ją kalbina Svetlana Greičienė, Sveikatos priežiūros ir farmacijos specialistų kompetencijų centras.
Keywords: pokyčiai dėl COVID-19; slaugymas