Slaugos suvokimas COVID-19 pandemijos sąlygomis - Aizenas, Michailas (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Publikacija parengta pagal Shu-Ching Chen, Yeur-Hur Lai, Shiow-Luan Tsay. Nursing Perspectives on the impacts of COVID-19. JNR Nursing Research, 2020 (https://jo-urnals.lww.com/jnr-twna/fulltext/2020/06000/nursing_perspectives_on_the_impacts_of_covid_19.2.aspx).
Keywords: COVID-19 pandemija; psichologinė pagalba; socialinė pagalba; personalo trūkumas