2020 metų publikacijų anonsas - kompetencijų centro informacija, Sveikatos priežiūros ir farmacijos specialistų (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Kaip ir kasmet, taip ir 2020 m. žurnale stengsimės pateikti jums aktualią informaciją, parengtą su Valstybine akreditavimo sveikatos priežiūros veiklai tarnyba prie Sveikatos apsaugos ministerijos. Su Sveikatos apsaugos ministerija informuosime apie naujus reglamentus ir publikuosime naujų teisės aktų komentarus.Skleisime kolegų gerąją patirtį, informuosime apie įvyksiančius ar dalysimės įspūdžiais apie jau įvykusius renginius, pristatysime medicinos literatūros naujienas.Ypač norime atkreipti dėmesį į aktualius rubrikos „Savišvieta“ straipsnius, kuriuos parengė kompetentingi specialistai. Pristatome kai kuriuos rengiamų straipsnių ciklus.