Sveikatos priežiūros ir farmacijos specialistų kompetencijų centro darbuotojų sveikinimas - darbuotojai, Sveikatos priežiūros ir farmacijos specialistų kompetencijų centro (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Sveikatos priežiūros ir farmacijos specialistų kompetencijų centro darbuotojų sveikinimas.