Lietuvos slaugytojų vadovų sąjungos prezidentės sveikinimas - dr. Daiva Zagurskienė, Lietuvos slaugytojų vadovų sąjungos prezidentė (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Lietuvos slaugytojų vadvų sąjungos prezidentės sveikinimas.