Pokyčiai teikiant skubiąją pagalbą - prie Sveikatos apsaugos ministerijos informacija, Valstybinės akreditavimo sveikatos priežiūros veiklai tarnybos (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Valstybinė akreditavimo sveikatos priežiūros veiklai tarnyba prie Sveikatos apsaugos ministerijos (toliau – Akreditavimo tarnyba) atkreipia dėmesį, kad nuo šių metų lapkričio 1 d. įsigalioja skubiosios medicinos pagalbos ir priėmimo skyrių nauji reikalavimai. Skubioji pagalba skirstoma į kelis lygius ir gali būti teikiama ne tik skubiosios pagalbos skyriuose, bet ir teritoriniuose skubiosios pagalbos padaliniuose ir skubiosios pagalbos kabinetuose.