Lietuvos mokyklų pirmosios medicinos pagalbos varžybos 2019 - Malašauskaitė, Ugnė (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Spalio 25 dieną Kauno „Santaros“ gimnazijoje vyko Lietuvos mokyklų pirmosios medicinos pagalbos varžybos, kurias organizavo Lietuvos paramedikų asociacija, VšĮ Pirmosios medicinos pagalbos mokymo centras IRTA ir Kauno „Santaros“ gimnazija. Varžybų tikslas – skatinti mokinius ugdytis pirmosios medicinos pagalbos teikimo gebėjimus, mokyti(s) kritiškai mąstyti ir išmintingai elgtis nelaimingų atsitikimų metu.