Sveikatos priežiūros ir farmacijos specialistų kompetencijų centras – akredituota kompetencijų vertinimo įstaiga - kompetencijų centro informacija, Sveikatos priežiūros ir farmacijos specialistų (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Sveikatos priežiūros ir farmacijos specialistų kompetencijų centrui Lietuvos Respublikos švietimo, mokslo ir sporto ministras 2019 m. spalio 2 d. įsakymu Nr. V-1087 suteikė akreditaciją ir teisę vertinti asmens įgytas kompetencijas.