Sveikatos priežiūros ir farmacijos specialistų kompetencijų centrui – Europos kokybės ženklas - kompetencijų centro informacija, Sveikatos priežiūros ir farmacijos specialistų (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
2019 m. rugsėjo 16 d. Nacionalinė EQM patvirtino, jog Sveikatos priežiūros ir farmacijos specialistų kompetencijų centras atitinka Europos kokybės ženklo neformaliojo suaugusiųjų mokymosi teikėjų kokybės kriterijus, ir dar trejiems metams išdavė Europos kokybės ženklo sertifikatą.