Baltijos šalių paliatyviosios pagalbos konferencija Vilniuje - Ruževičienė, Danguolė (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Rugsėjo 12–13 dienomis Vilniuje įvyko II Baltijos šalių paliatyviosios pagalbos konferencija, kurios šūkis buvo „Padarykime paliatyviąją pagalbą prasmingą“ (Making Palliative care Meaningful).