Antivirusinių veido kaukių privalumai - Antanavičienė, Daiva (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Kasdienė mūsų aplinka – tai daugybė aplink mus visur ir visada esančių virusų ir bakterijų. Nematomų, bet kartais ypač pavojingų. Medikams tenka dirbti ir kovoti už paciento sveikatą ar net gyvybę, kai paciento organizmas tampa neatsparus, susiduria su agresyviu, neįprastu ar retai sutinkamos ir pavojingos ligos sukėlėju.