Nuotoliniai mokymai Sveikatos priežiūros ir farmacijos specialistų kompetencijų centre - kompetencijų centro informacija, Sveikatos priežiūros ir farmacijos specialistų (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Kviečiame tobulinti savo profesinę kvalifikaciją nuotoliniu būdu.