„HydroTac“ greitina epitelizaciją - „Mit HydroTac den epithelialen Wundverschluss beschleunigen“, Straipsnis parengtas pagal informaciją leidinyje HARTMANN WundForum 3/2016, (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Žaizdos gijimo procesas baigiasi kartu su epitelizacijos faze bei su ja susijusiu apsauginio odos barjero atsinaujinimu. Šį gijimo procesą efektyviai veikia ir greitina inovatyvus putų tvarstis „HydroTac“ su technologija „AquaClear“.