Bendras siekis – rūpintis pacientų gerove - Ilona Šakiene ir Artūru Šimkumi, Loretos Gudelienės-Gudelevičienės pokalbis su (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Kasmet gegužės 12-ąją viso pasaulio slaugytojai mini savo profesinę šventę – Tarptautinę slaugytojų dieną. Šios šventės proga į žurnalo skaitytojams aktualius klausimus atsakė Sveikatos apsaugos ministerijos Asmens sveikatos departamento Pirminės sveikatos priežiūros ir slaugos skyriaus vyriausieji specialistai Ilona Šakienė ir Artūras Šimkus. Juos kalbino Loreta Gudelienė-Gudelevičienė, Sveikatos priežiūros ir farmacijos specialistų kompetencijų centras.