„HydroClean“ – vienintelis tvarstis, kuris sugeria ir valo žaizdą - Das neue HydroClean – die einzige Wundauflage, die saugt und spült, Straipsnis parengtas pagal informaciją leidinyje HARTMANN WundForum 3/2016, (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Iki šiol nė vienam konservatyviam žaizdų valymo metodui nebuvo naudojami tvarsčiai, kurie vienu metu galėtų atlikti abi užduotis – sugerti ir valyti. Visada buvo taikomos skirtingos medžiagos ir atliekami sudėtingi veiksmai. Su „HydroClean“ visa tai galima pamiršti. Patentuotas „HydroClean“ sugeriamasis ir valomasis veikimo principas užtikrina greitą gilų valomąjį poveikį – vienu veiksmu padeda atsiskirti nekrozinėms masėms ir sumažina bakterijų skaičių.