Svarbus projektas sergantiems onkologinėmis ligomis - Šmulkštytė, Evelina (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Kuriant veiksmingą kompleksinės pagalbos sistemą ir siekiant užtikrinti onkologinėmis ligomis sergantiems žmonėms būtinus psichologinės, socialinės pagalbos bei dvasinės paramos poreikius, Kaniterapinės pagalbos centras kartu su partneriais VšĮ „Aukodeita“ (psichologijos klinika), Lietuvos Šv. Kazimiero provincijos Kauno Šv. Jurgio konventu (vienuoliai pranciškonai) ir Kauno M.K. Čiurlionio LIONS klubu nuo 2019 m. balandžio mėn. pradėjo vykdyti projektą pagal 2014–2020 m. Europos Sąjungos fondų investicijų veiksmų programos 8 prioriteto „Socialinės įtraukties didinimas ir kova su skurdu“ įgyvendinimo priemonę Nr. 08.4.2-ESFA-K-629 „Bendradarbiavimo skatinimas sveikatos netolygumų mažinimo srityje“.