Kaip padėti sau - parengė Loreta Gudelienė-Gudelevičienė, Sveikatos priežiūros ir farmacijos specialistų kompetencijų centras, Publikaciją iš leidinio „Aš galiu sau padėti“ (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Ketvirtas straipsnis (pirmas išspausdintas 2019 m. Nr. 1, antras – 2019 m. Nr. 2, trečias – 2019 m. Nr. 3) iš leidinio „Aš galiu sau padėti“, skirto onkologiniams pacientams bei jų artimiesiems (autoriai: A. Šeškevičius (sudarytojas), R. Balevičienė, E. Gudelienė, R. Uždanavičienė, V. Šaulys; išleido pagalbos onkologiniams ligoniams asociacija POLA).Publikaciją parengė L. Gudelienė-Gudelevičienė, Sveikatos priežiūros ir farmacijos specialistų kompetencijų centras.