Patarimai ligoniui - Šeškevičius, Arvydas (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Antras straipsnis (pirmas išspausdintas 2019 m. Nr. 1) iš leidinio „Aš galiu sau padėti“, skirtas onkologiniams pacientams bei jų artimiesiems (autoriai: A. Šeškevičius (sudarytojas), R. Balevičienė, E. Gudelienė, R. Uždanavičienė, V. Šaulys; išleido pagalbos onkologiniams ligoniams asociacija POLA).