Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos ministro įsakymai - prie Sveikatos apsaugos ministerijos informacija, Valstybinės akreditavimo sveikatos priežiūros veiklai tarnybos (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Valstybinės akreditavimo sveikatos priežiūros veiklai tarnybos prie SAM informacija.