Geroji bendradarbiavimo su Odontologų rūmais patirtis - Gudelienė-Gudelevičienė, Loreta (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Nuo idėjos rengti odontologo pagalbininkus iki patvirtintos mokymo programos prabėgo tik pusantrų metų, o bendradarbiavimas vyko devynerius metus.