Vaizdo ir žodžio dermė - Valančiūtė, Janina (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Lietuvos medicinos bibliotekoje vasarą palydėjo nuotaikinga Vlado Kudabos ekslibrisų paroda „Ekslibrisas – mažoji išpažintis“. Autorius ekslibrisus kuria nuo 2004 metų, yra respublikinių ir tarptautinių meno parodų dalyvis.