Pasidalyta iš Italijos parsivežta patirtimi - Gudelienė-Gudelevičienė, Loreta (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Erasmus+ projektą „Andragogų meistriškumas – suaugusiųjų mokymosi kokybei didinti“ (Nr. 2016-1-LT01-KA104-022902) vykdo Lietuvos suaugusiųjų švietimo asociacijos (projekto veiklų koordinatorius), Klaipėdos valstybinės kolegijos, Marijampolės Meilės Lukšienės švietimo centro, Valstybės ir savivaldybių tarnautojų mokymo centro „Dainava“ bei Sveikatos priežiūros ir farmacijos specialistų kompetencijų centro konsorciumas.