Visuomenės veikėjui, gydytojui Jonui Staugaičiui – 150 - Valančiūtė, Janina (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Birželio 6–liepos 4 d. Lietuvos medicinos bibliotekoje (Kaštonų g. 7, Vilnius) veikia paroda „Tarp medicinos ir politikos: Seimo Pirmininkui Jonui Staugaičiui – 150“.