Fotomenininko, chirurgo Arturo Milašausko paroda „Septynios didžiosios nuodėmės“ - Valančiūtė, Janina (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Lietuvos medicinos bibliotekoje buvo surengta fotomenininko, gydytojo Arturo Milašausko fotografijų paroda „Septynios didžiosios nuodėmės“. Pasveikinusi susirinkusiuosius, Lietuvos medicinos bibliotekos Informacijos skyriaus vedėja Regina Vaišvilienė papasakojo, kad apie parodos autorių sužinojo iš docentės Dalios Triponienės.