Mokymai suteikė daugiau kompetencijų ir pasitikėjimo - Demidova, Natalja (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Slaugytojo padėjėjo mokymuose Vilniuje mokiausi nuo 2017 m. sausio 17 d. iki 2017 m. kovo 21 d. Mokiausi po ilgos pertraukos, baiminausi, kad bus sunku, tačiau draugiška atmosfera, dėstytojų profesionalumas, nuosekliai ir aiškiai dėstoma medžiaga padėjo įsitraukti į mokymosi procesą ir nuteikė pozityviai.