Laisvūnė Petkevičienė – gydytoja dietologė, mokslininkė, visuomenininkė, poetė - Laisvūne Petkevičiene, Interviu su (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Lietuvos dietologų draugijos trisdešimtmečio proga apie mediko profesiją, pašaukimą, nuveiktus darbus Lietuvos dietologų draugijos įkūrėją medicinos mokslų daktarę Laisvūnę Petkevičienę, neseniai atšventusią savo 80 metų sukaktį, kalbina Teresė Gužauskienė.
Keywords: gydytojas; dietologas; karjera