Bitininkystės produktų vartojimas ūmių virusinių infekcijų metu: 12 rekomendacijų - Stasytytė Bunevičienė, Dalia (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Bitininkystės produktų vartojimas ūmių virusinių infekcijų metu: 12 rekomendacijų.
Keywords: bitininkystės produktai; ūmios virusinės infekcijos; rekomendacijos