Gydytoja iš pašaukimo pristatė savo prisiminimų knygą - Valančiūtė, Janina (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Lietuvos medicinos bibliotekoje (toliau – LMB) pristatyta gydytojos onkologės, citopatologės, doc. dr. Zofijos Onos Mickytės-Stukonienės prisiminimų knyga „Žmogus žmogui, arba C‘est la vie“.