Turėjau svajonę ir ją pasiekiau - Onichovskaja, Teresa (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
2004 m. birželio 14 d. Vilniaus universiteto Onkologijos instituto Priėmimo skyriuje pradėjau dirbti valytoja. Darbas asmens sveikatos priežiūros įstaigoje man patiko, todėl norėjau tobulėti profesinėje srityje, padėti slaugos personalui suteikti kvalifikuotą slaugą bei įgyti kvalifikaciją.