Slaugytojo profesija – ne tik merginoms - Bružas, Arvydas (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Manau, esu vienas iš nedaugelio vaikinų, kurie pasirinko studijuoti slaugą ne todėl, kad nepasisekė įstoti į medicinos studijas, bet todėl, kad širdyje to norėjosi. Slauga – mokslas, apimantis visas žmogaus gyvenimo sritis.