Instrumentų plovimas ir dezinfekcija - Ridziauskienė, Laima (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Infekcijų prevencijos veikla sveikatos priežiūros įstaigose yra siejama su paslaugų kokybe, nuo jos priklauso pacientų, darbuotojų ir lankytojų sauga. Plačiau aptarsime instrumentų plovimą ir dezinfekciją.