ERASMUS+ mobilumo projektas „Andragoginio meistriškumo tobulinimas – mokymosi kokybei didinti“ pusiaukelėje - Arūnu Bėkšta, Loretos Gudelienės-Gudelevičienės pokalbis su (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Lietuvos suaugusiųjų švietimo asociacijos (paraiškovas), Valstybės ir savivaldybių tarnautojų mokymo centro „Dainava“, VšĮ Klaipėdos valstybinės kolegijos, Marijampolės Meilės Lukšienės švietimo centro, Sveikatos priežiūros ir farmacijos specialistų kompetencijų centro konsorciumas įgyvendino ERASMUS+ mobilumo projektą „Andragoginio meistriškumo tobulinimas – suaugusiųjų mokymosi kokybei didinti“ (projekto Nr. 2016-LT01-KA104-022902).Projekto metu parengta metodinė priemonė andragogams „Susitelkti į besimokantįjį“. Metodinėje priemonėje sudėta dalyvių patirtis, sukaupta pirmojo mobilumo vizito Heidelbergo pedagogikos universiteto Tęstinių studijų akademijoje (Vokietija) metu ir dėstytojos Veronikos Strittmatter-Haubold seminarų medžiaga.Metodinė priemonė skirta andragogams praktikams, turintiems andragoginius pagrindus ir norintiems tobulinti savo kompetenciją. Projekto grupės darbui vadovavo projekto turinio ekspertas Arūnas Bėkšta. Jūsų dėmesiui Loretos Gudelienės-Gudelevičienės pokalbis su Arūnu Bėkšta.